top of page

AKUPUNKTUR

Utvikling henimot helse

Akupunktur er en behandlingsform som har vært kjent i østen i tusenvis av år. Akupunktur behandling kan utføres med nåler eller ikke.

Inspirasjonskilden og videreutvikleren av denne typen akupunktur er Dr.Jose Luis Padilla Corral, Pozo Amargo ,Spania, som gjennom mer enn 40 år har drevet akupunkturskolen Neijing skolen, Tian . Dette er en pulserende skole innen forskning og utvikling innen for Tradisjonell kinesisk medisin. Men som også har bakgrunn og utvikling som lege mm.

Mer om skolen her http://www.escuelaneijing.org

 

Det vi behandler er energien i personen. Alle er vi energetiske vesen som påvirkes av det vi opplever og føler. Gjennom arv, traumer, daglige hendelser oppstår det saker som påvirker energinivået til personen. Om en ikke får rettet opp i dette så oppstår sykdom. Noen har brukt årevis på å bli syk og vil da som regel bruke lengre tid på å harmonisere energien igjen, men vil som regel få en sensasjon av at noe er i forandring ganske tidlig.

Noen vanlige tidlige forandringer : At en sover bedre, er i bedre humør, mindre hissig, mindre oppe om natten, mindre redd, finner rytme eller andre individuelle forandringer. Vi kaller det en individuell prosess. For som med alt annet er det noen som blir raskt bra og for andre tar denne prosessen lenger tid . 

Dette er en modningsprosess henimot helse der vi lar energi som flyter i oss, gi nytt liv til saker som har vært fastlåst, som en, gjennom akupunktur behandlingen, kan modnes til selv; å gi nye identiske svar, som gir nye muligheter, som igjen påvirker helsen.

Da det er energier som harmoniseres ,så fører dette med seg at funksjonene i strukturen finner sitt potensiale. Sin funksjon. 

Vi er alle individuelle mennesker med forskjellige oppgaver og vår struktur er formet for å være perfekt i forhold til vårt prosjekt. Så det som ved første øyekast kan se ut som en funksjonshemning kan være akkurat det du trenger for å være akkurat deg.

Og der er saker som du har vært plaget med i årevis, som du tror du må tåle, som kan fordufte som tåken foran solen.

Slik er det når vi behandler, for å harmonisere, uten fordommer, som mellomledd for den skapende kraften.

Pris: 500,- pr gang
Ring Tlf 974 27 007 for time, eller fyll ut og send inn skjemaet .

Takk for timebestilling. Du hører fra oss snarlig.

bottom of page